ענת דור עיצובים
Mountain View
חוג חיות בחרוזים ועיצוב תכשיטים

ענת דור עיצובים ניהול הדרכות, חוגים, והפעלות שקטות, 
חוג חיות בחרוזים ועיצוב תכשיטים לילדים 
מכיתות א'-ד' מסייע לילדים במוטוריקה עדינה 
קשר עין יד, החוג שם דגש על קריאת שרטוטים 
ובכך משפר משמעותית את הראיה המרחבית, 
הלימוד מהיסוד בקצב אישי, עיצוב המשלב טכניקות 
שונות, ובעזרת חוטים וחרוזים שונים.
חוג פיסול בחרוזים היינו חוג יצירתי עם הרבה הנאה וכייף!
מומלץ כהכנה מוטורית לקראת כיתות א' , ב'.


הכל מתחיל ונגמר בחשיבה שלנו, פעמים רבות אנחנו משלמים מחיר כבד על הסתבכות עם מחשבה מטרידה שבעקבותיה אנו חווים מתחים, כעסים ודאגות, האושר שלנו והבריאות שלנו נפגעים כתוצאה מכך.
כיצד אנחנו מתמודדים עם מעגל הרגשות, בדרך כלל אנחנו מנסים להעלים עין, לשתוק, לספוג אל הבטן, לדחות את הטיפול בהם, דרכי ההתמודדות הללו אולי נותנות הקלה לטווח הקצר אך לא עובדות לטווח הארוך, אצלי בקליניקה בעזרת שיטת העבודה, אנחנו נפגוש מחשבות מטרידות ונחקור אותם, מה שלפני הטיפול היה נראה כקושי, הופך עתה להיות הזדמנות או אתגר ואפילו חווית חיים.
מעל לשני עשורים שאני עוסקת בתחום האומנות והחלטתי לשלב בין עולם היצירה לעולם הנפש, למדתי שגוף ונפש מהווים יחידה אחת שלמה, כל מה שאנו מרגישים וחושבים משפיע על אברי הגוף ותפקודם.
למדתי את עולם הטיפול הרגשי וכיום אני מקבלת מטופלים ילדים ובני נוער, בקליניקה פרטית בבאר יעקב.

מתי כדאי להגיע לטיפול?

כשלילד קשה, כשהוא מתוסכל, עצוב, לא מובן ושהוא לא תמיד יודע, או לא מצליח להביע את הקושי במילים ומגיב ומתנהג בכעס, באלימות, בבכי, שילד מפחד ללכת לישון לבד, כשהילד לא לוקח אחריות על מעשיו, מתקשה לקום בבוקר לביה"ס, סובל מעייפות, מסתגר, מדוכדך ועוד... אלו הסימנים שהגיע הזמן לבוא לטיפול.

מה קורה אצלי בקליניקה?

- מדברים על רגשות תוך כדי משחק.
- לומדים להביא את תשומת הלב לנשימה.
- מתרגלים הקשבה לגוף.
- מדברים על פחדים.
- הקשבה למילים.
- מדברים על מחשבות מטרידות.
- לומדים לקחת אחריות על מעשינו.
"ענת דור עיצובים" זהו עסק שקיים מעל לשני עשורים אשר נותן שירותי הדרכה בתחום האומנות בדגש על פיסול דמויות וחיות בחרוזים, חוג חיות בחרוזים הינו חוג מהנה ויצירתי שתורם לחיזוק המוטוריקה העדינה ושימוש נכון בשירירי כף היד, משפר משמעותית את הראייה המרחבית.

מומלץ לילדים בכיתות א, ב' , הלימוד משתנה וגמיש לפי רמות קושי בהתאם לגיל הילד וליכולותיו, הילדים עובדים בעזרת תרשימים, לומדים לקרוא תרשימים ובכך הם משפרים את הקשר עין יד, את הספירה והראייה המרחבית.
תכנית תשומת לב מספר 2635, הינה תכנית ייחודית לבתי ספר, שפועלת למעלה מעשור ומשתלבת בתוך מערכת השעות השבועית של תלמידים ונמצאת במאגר התוכניות של המנהל הפדגוגי ובמערכת גפ"ן של משרד החינוך.

התוכנית מועברת על ידי באופן פרטני וקבוצתי וכיתתי, מטרת התכנית לפתח לתלמידים את היכולת לעצור ולהסתכל פנימה במקום להסתכל כל הזמן החוצה, היא מלמדת אותם איך לחפש ולמצוא בתוכם את התשובות, אני מלמדת את התלמידים לחזור ולהאמין בעצמם ולפתח אחריות אישית וקולקטיבית שמחליפה את האשמה ומפתחת את היכולת העצמית והביטחון העצמי ומעוררת את החמלה ותחושת השייכות.
הורים לילדים בכל הגילאים נתקלים לא אחת בקשיים הקשורים לדרך ההתנהלות מול ילדיהם, החל מהתנהלות נכונה בשגרה, דרך התלבטויות חינוכיות כדוגמת עונשים והצבת גבולות, התמודדות עם התנהגויות שליליות של הילדים ועד התמודדות עם משברים, בעזרת הדרכת הורים נכונה אני מציעה לכם טיפול ממוקד, באווירה נעימה, רוב הטיפולים נערכים בקליניקה שלי בפגישות משותפות ביום ושעה קבועים בהפרש של שבוע. בדרך כלל מדובר בתהליך של שלושה חודשים. במפגשים הראשונים מגדירים יחד מה הנושא מה הקושי אותו רוצים לפתוח ולשפר או לשנות, המפגשים עוסקים ברובד העכשוי יומיומי של ההתנהלות המשפחתית בתור הורים לילדים, בעמדות שלנו, ערכים, אמונות של כל אחד מבני הזוג איך זה משפיע על הילדים ועל המערך המשפחתי.

במהלך שנות הקריירה הטיפולית שלי הגעתי למסקנה שכדאי לנו להעצים את מה שיש ופחות לעסוק במה שאין.


סריקה
להקמת כרטיס ביקור דיגיטלי
הצהרת נגישות SMS