בלב פרדס חנה הקמנו חווה
לגידול פטריות מאכל ומרפא.
אנחנו דרור ושלמה מצליח,
MushroomHome - הבית של הפטריות.
עושים בשמחה
את מה שאנחנו הכי אוהבים - עבורכם.



  • שמירה לאנשי הקשר
  • יצירת קשר
  • שיתוף
  • האתר שלי
  • חיוג

פרדס חנה שנת 2020 , שנת הקורונה והסגרים שהיא מביאה איתה מביאים שינוי מקצועי בחיי כמוסיקאי ואמן ילדים לתוך חקירה והתבוננות על בטחון תזונתי והעמקה בעולם הרפואה והסופר פוד שהביאו אותי להפוך את תחביב ליקוט פטריות בחורף לעשייה של ממש בחקירה איטית,יסודית עם המון תהייה וטעייה עד להקמת חווה לגידול פטריות מאכל ומרפא.

ההתמקדות היתה על שיטות גידול פשוטות שניתן ליישם בכל בית ואט אט פשטה השמועה ועוד ועוד אנשים הגיעו ללמוד את אמנות גידול הפטריות.

לאור התמודדותו האמיצה של אבינו עם מחלת האלצהיימר ורצוננו העז להיטיב עימו נפתח בפנינו גם עולמן של פטריות המרפא ומשם קצרה היתה הדרך להעביר הרבה מכובד משקלינו לטובת עזרה להמון אנשים. למדנו להכין מיצויים מרוכזים ועוצמתיים מהפטריות שאנו מגדלים וצפינו בהשתאות כיצד הן מביאות עזרה ומזור לכל כך הרבה אנשים.

כיום החווה מחלקת את זמנה בין גידול פטריות טריות למכירה, הכנת תמציות וערכות גידול מהממות וכן מארחת קבוצות וסדנאות למפגשים מרתקים הכוללים ארוחת גורמה בסיומן!

החווה ממוקמת במרכז פרדס חנה בתוך בוסטן ענק מהמם ביופיו מלא בעצי פרי שופעים ועצים עתיקים בני מאה שנים ויותר ונותנת תחושת יער ושלווה לכל המגיעים תוך דקות.

רעמת האריה, אזנית הצדף ועוד פטריות מופלאות שלא ניתן להשיג במרכולים
קטיף טרי מאותו היום מול עיני הלקוח - איסוף עצמי בלבד מהחווה
מיצויים מרוכזים ברמה הגבוה ביותר שיש!
ריישי, זנב התרנגול, רעמת האריה וקורדיספס
אבקות רעמת האריה וקורדיספס מגידולי החווה.
חוויה לכל המשפחה!
גדלו פטריות יער בתוך ערכה הבנוייה כגזע עץ ותיהנו מניסויים ורעיונות מחקר המצורפים לערכה!
סדנאות גידול פטריות בדגש על שיטות לו-טק פשוטת שניתן ליישם בכל בית, ארוח קבוצות להרצאה מרתקת על גידול פטריות ותפקידן בעולם
ולסיום: טעימות גורמה בסגנון "farm to table" מפטריות הגדלות אצלנו בחווה!! (מזון טבעוני, ללא תעודת כשרות)
  סריקה
להקמת כרטיס ביקור דיגיטלי